Voetbalshirts online kopen

verschillende soorten voetbalshirts

Voetbalshirts online kopen

by admin on juni 3, 2013, no comments

Op het internet is er een wirwar van voetbalwinkels te vinden waar je voetbalshirts kunt kopen. Maar hoe weet je nu precies of het shirt daadwerkelijk een orgineel is en geen namaak uit thailand?

Op het overzichtelijk te maken laten we zien welke categorieën voetbalshirts er zijn op de Nederlandse markt. De volgende voetbalshirts kun je bestellen in Nederland:

- Orginele Nike en Adidas voetbalshirts (prijs ronde 80 euro)
- Namaak iligale Nike en Adidas voetbalshirts (prijs ronde de 35 euro)
- Legale fanshirts zonder merklogo en aangepast clublogo (meestal rond de 13 euro)

Het is belangrijk om het juiste voetbalshirt in handen te krijgen. Let bij de aanschaf dus op, zodat je geen neppert in handen krijgt. Lees reviews over de desbetreffende webshop of winkel en maak aan de hand daarvan je keuze. Een mooi voetbalshirt zoeken is niet heel moeilijk mits je rekening houd met bovenstaande. Voor meer informatie over voetbalshirts kijk je hier.

Welke club kies je? FC Barcelona en Real Madrid zijn natuurlijk hartstikke populair. Tijdens nationale wedstrijden wil je natuurlijk een mooi nederlands elftal shirt. Wil je een eigen naam en rugnummer of toch gewoon een sterspeler? De keuze is reuze. Zoek de voetbalshirtswinkel die het best bij jou past. Wij helpen je een handje. Op zoek naar voetbalshirts voor kinderen? Dan ben je hier ook aan het juiste adres.